ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Facebook додає функцію вимкнення політичної реклами

17.06.2020, 15:38
Фото – doblellave.com
Фото – doblellave.com

Facebook запустив кампанію з інформування американських громадян про вибори президента в США та додав у соцмережі функцію відімкнення політичної реклами.

Про це написав засновник корпорації Марк Цукерберг у статті USA Today, повідомляє Укрінформ.

“Зважаючи на те, що наш дискурс відбувається в інтернеті, я вважаю, що такі платформи, як Facebook, можуть відігравати позитивну роль на цих виборах, допомагаючи американцям використовувати свій голос там, де це найважливіше, шляхом голосування. Ми оголошуємо в середу найбільшу інформаційну кампанію за голосування в історії Америки. Наша мета – допомогти 4 мільйонам людей зареєструватися для голосування”, – наголосив Цукерберг.

Facebook створює спеціальний інформаційний центр, який показуватиме користувачам достовірну інформацію, зокрема щодо того, як і де проголосувати або як виборцям зареєструватися тощо.

Водночас користувачі Facebook у США матимуть можливість повністю відімкнути всю політичну рекламу в соцмережі.

“І для тих із вас, хто вже ухвалив рішення і хоче тільки, щоб вибори закінчилися: ми вас чуємо, тому ми також вводимо можливість вимкнути політичну рекламу”, – зауважив Цукерберг.

Ця функція буде доступна також в Instagram. Інформація від центру з'являтиметься у верхній частині стрічки новин у Facebook та Instagram.

Liked the article?
Help us be even more cool!