ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Facebook блокуватиме рекламу про відмову від вакцинації

15.10.2020, 10:36
Фото – tobias-dziuba.de
Фото – tobias-dziuba.de

Соціальна мережа Facebook блокуватиме і не допускатиме публікації реклами, що стосується відмови від вакцинації. Про це повідомили в пресслужбі Facebook, інформують “Букви”.

Як зазначила соцмережа, рекламні пости такого характеру можуть містити неправдиву інформацію, що призведе до заподіяння шкоди суспільній охороні здоров’я.

“Наша мета – допомогти повідомленнями про безпечність та ефективність вакцин охопити широку аудиторію, одночасно заборонивши рекламу з дезінформацією, яка може завдати шкоди суспільній охороні здоров’я”, – сказано в повідомленні.

У Facebook пояснили, що групи противників вакцинації не блокуватимуть, але ретельніше стежитимуть за дотриманням з їхнього боку правил соціальної мережі.

“Хоча експерти в галузі суспільної охорони здоров’я згодні з тим, що найближчим часом у нас не буде схваленої і широко доступної вакцини проти коронавірусної інфекції COVID-19, є кроки, які люди можуть зробити, щоб залишатися здоровими. Це охоплює щеплення від сезонного грипу”, – пояснили у Facebook.

Незабаром у Facebook почнуть з’являтися рекламні повідомлення, в яких соцмережа нагадуватиме користувачам про проведення вакцинації від грипу. У новинних стрічках користувачів з’являться матеріали від органів охорони здоров’я.

На сторінках користувачів зі США такі повідомлення з’являться вже цього тижня. Поступово їх запровадять і в інших країнах.

Liked the article?
Help us be even more cool!