ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Facebook блокуватиме дискримінаційну рекламу

20.03.2019, 16:00
Фото -apnews.com

Facebook блокуватиме рекламу контенту, що дискримінує людей за різними ознаками. Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на The Guardian.

“Facebook робить кроки до блокування дискримінаційної реклами житла, роботи і кредитів, не дозволяючи рекламодавцям націлюватися на користувачів за ознакою раси, статі, віку і поштового індексу”, - йдеться в повідомленні.

Американський союз громадянських свобод (ACLU) та інші правозахисні групи, які подавали на Facebook позов за порушення законодавства про цивільні права з рекламної практики, 19 березня заявили, що “радикальні зміни” обмежать дискримінаційний таргетинг реклами.

Як зазначає видання, користувачі роками критикували соцмережу за "мікротаргетинг" реклами з дискримінацією за статевою ознакою, а також - раси і віку.

На додачу до заборони дискримінаційної реклами Facebook також заблокує “будь-який докладний варіант таргетингу, що описує або з'являється у зв'язку із захищеними класами”.

Крім того, компанія погодилася створити окремий рекламний портал розміщення інформації про житло, роботу і кредитування, щоб користувачі могли шукати й переглядати всі оголошення незалежно від того, чи були вони орієнтовані на цю інформацію.

Liked the article?
Help us be even more cool!