ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

ЄС зобов'яже Facebook, Twitter і Google видаляти терористичний контент

09.08.2018, 11:24
Фото - mobilemarketing.com.ua

Євросоюз розробляє закон, який зобов'яже інтернет-корпорації, такі як Facebook, Twitter і Google, оперативно виявляти і негайно видаляти терористичний контент. Про це заявив єврокомісар з питань безпеки Джуліан Кінг і інтерв’ю німецькій газеті Die Welt, повідомляє DW.

Законопроект мають представити в середині вересня. Поки що Єврокомісія обмежувалася лише рекомендаціями інтернет-компаніям із цього приводу.

“Хоча є і позитивні результати від наших колишніх добровільних угод (з інтернет-концернами - ред), але все ж ми спостерігаємо недостатній прогрес у цьому питанні. Щоб краще захищати наших громадян, ми повинні вдатися до більш жорстких заходів щодо терористичного контенту” , - сказав Кінг.

Метою законопроекту, зазначив єврокомісар, є створення “прозорих рамок і мінімальних вимог для кожної інтернет-платформи, що хоче пропонувати свої послуги європейцям”.

У березні Єврокомісія видала рекомендації для інтернет-компаній по боротьбі з терористичною пропагандою, закликавши, зокрема, видаляти терористичний контент упродовж години після того, як про нього стає відомо.

Liked the article?
Help us be even more cool!