ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Ексведуча "каналу Медведчука" відкриватиме "Слов'янський базар" у Білорусі

14.07.2021, 16:40
Фото – facebook.com / Диана Панченко
Фото – facebook.com / Диана Панченко

Ведуча Першого незалежного, донедавна ведуча NewsOne Діана Панченко 14 липня відкриватиме білоруський фестиваль “Слов’янський базар у Вітебську”.

Про це вона повідомила у фейсбуці, інформує “Детектор медіа”.

“Я їду на “Слов'янський базар”. Так, у Вітебськ, так, у Білорусь. Удостоєна честі відкривати фестиваль як ведуча разом з колегами з Росії та РБ”, – розповіла вона.

Ведуча вважає, що мистецтво і музика “поза політикою”. Вона знає, що нині відбувається в Білорусі та чому низка артистів відмовилися від поїздки на фестиваль, але їде туди, бо “люди залишилися колишніми”.

Відкриття “Слов'янського базару” покажуть на Першому незалежному.

Нагадаємо, раніше бути ведучим фестивалю “Слов’янський базар у Вітебську” мали Тимур Мірошниченко та Андрій Доманський. Після цього організатори фестивалю оголосили ведучою режисерку-постановницю ансамблю пісні й танцю Збройних сил України Оксану Антонюк. Утім, сама Антонюк сказала, що не отримувала запрошення від фестивалю, та припустила, що її назвали, бо організаторам “потрібно було заявити когось від України”. Також від участі в “Слов’янському базарі” відмовилася низка артистів, зокрема українських.

Liked the article?
Help us be even more cool!