ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Ексрадниця Головнокомандувача ЗСУ повідомила про звільнення зі Збройних сил

07.03.2023, 11:24
Фото – Людмила Долгоновська
Фото – Людмила Долгоновська

Ексрадниця головнокомандувача Збройних сил України зі стратегічних комунікацій Людмила Долгоновська заявила про звільнення із ЗСУ. Про це вона повідомила на своїй фейсбук-сторінці.

“Цей допис дається мені важко. Але маю поділитися. Від 1 березня я звільнена зі Збройних Сил України. Працювати з Головнокомандувачем ЗСУ, писати від його імені було величезною честю. Я вдячна за довіру і можливість служити своїй державі”, – написала вона.

Також Людмила Долгоновська додала, що пишається тим, що вони зробили в комунікаціях ЗСУ.

“Інформування про ситуацію на фронті від перших годин відкритого вторгнення (з перекладом англійською), чіткі меседжі до українців і світу, розказані історії героїв… унормування роботи журналістів у районах ведення бойових дій, цілодобові контакти з ними та пресофіцерами… перша Комунікаційна стратегія ЗСУ, нова айдентика війська… системна складна робота на тлі постійних кризових комунікацій… це ще той виклик)). І це крутий досвід, досвід практики Страткому в умовах війни. Він вартий узагальнення і максимального поширення. І це те, над чим я працюватиму надалі. Мета залишається незмінною – Перемога”, – написала вона.

ІМІ намагався отримати коментар Людмили Долгоновської, але вона відмовилася.

Liked the article?
Help us be even more cool!