ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Екс-прикордонник, затриманий за мітинг на підтримку сепаратиста, подав до суду на “Преступности.НЕТ”

19.02.2016, 15:37

Екс-співробітник прикордонної служби Одеського аеропорту Павло Кучеренко, який у червні минулого року був затриманий співробітниками СБУ в Одесі за організацію проплаченого мітингу біля СІЗО на підтримку обинуваченого у сепаратизмі Артема Бузіли, подав позов до суду на інтернет-видання “Преступности.НЕТ”, повідомляється на сайті видання.

Копія відповідного позову є в розпорядженні редакції.

Позов до суду Кучеренко подав через матеріал видання, який вийшов 29 червня 2015 року під назвою “Одеський прикордонник, який організував мітинг на підтримку прихильника “русского мира”, виявився сином функціонера партії Вітренко”.

“В даній статті наведені матеріали, які є неправдими і шкодять моїй діловій репутації”, - йдеться у позові Павла Кучеренка.

У своєму позові Кучеренко просить зобов'язати головного редактора видання “Преступности.НЕТ” Анатолія Чубаченка спростувати опубліковану інформацію, опублікувати вибачення і стягнути з відповідача 20 тисяч гривень моральної шкоди.

Видання нагадує, що у червні 2015 року в Одесі навпроти СІЗО відбувся мітинг, на якому вимагали звільнити головного редактора сайту “Насправді” Артема Бузілу, підозрюваного на той момент у кримінальному провадженні за ч.1 ст.14 (готування злочину) та ч.2 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) Кримінального кодексу України.

Організатором проплаченого мітингу за звільнення Бузіли, пише “Преступности.НЕТ”, виявився співробітник прикордонної служби Одеського аеропорту Павло Кучеренко, який був затриманий співробітниками СБУ. Він же є сином члена одеського міськкому “Прогресивної соціалістичної партії України” (ПСПУ) Наталії Вітренко Геннадія Кучеренко, про що видання написало у новині від 29 червня 2015 року.

Крім того, пише видання, згідно з наявними матеріалами справи, Павло Кучеренко був звільнений з прикордонної служби 24 червня 2015 року через службову невідповідність.

На підготовче засідання, яке відбулося під головуванням судді Центрального районного суду міста Миколаєва Олега Батченко 16 лютого, сам Кучеренко не з'явився. Наступне засідання заплановано на 10:00 28 березня.

За наявною у редакції інформацією, сам Павло Кучеренко не займається цією справою. За дорученням від нього все робить його батько Геннадій Кучеренко.

На фото - затримання Павла Кучеренка співробітниками СБУ у червні 2015 року.

Liked the article?
Help us be even more cool!