ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Екс-нардеп від Партії регіонів Журавко погрожував блогеру через критичні статті про нього

08.09.2015, 16:16

8 вересня колишній народний депутат від Партії регіонів Олексій Журавко погрожував у телефонній розмові блогеру з Цюрупинська (Херсонська область), редактору “Олешшя Онлайн” Дмитру Воронову через статті, які виходять на сайті видання.

Як розповів ІМІ Воронов, на сайті “Олешшя Онлайн” 4 вересня був опублікований матеріал “Олексій Журавко дав інтерв'ю на сепаратистському каналі (відео)”, у якій йдеться про антиукраїнську пропаганду Журавка.

За словами Воронова, екс-депутат зателефонував до нього з російського номера.

“Це Олексій Валерійович Журавко дзвонить. Знаєш такого? Як там тобі пишеться? Нормально? Як ви там мене називаєте - терорист або сепаратист? Ти дивився фільм весілля в Малинівці? Пам'ятаєш як там кашкети міняли? Так от, у тебе змінити кашкет не вийде. Життя не стоїть на місці і все дуже швидко змінюється. Найближчим часом ситуація зміниться кардинально. Ти мене почув? Я все сказав”, - сказав у телефонній розмові Журавко блогеру.

Також Воронов розповів ІМІ, що на сайті видання 3 вересня була опублікована стаття про самозахват Журавком земельної ділянки на річці Конка “Самозахоплення берегів Конки Олексієм Журавко в Цюрупинську (документ)”.

Дмитро Воронов також є членом громадського об’єднання “Олешківський Спас”, яке зібрало кілька сотен підписів за те, щоб позбавити Журавка статуса почесного громадянина Цюрупинська. Про що також повідомлялося на сайті видання.

Як нагадує Херсон Онлайн, Олексій Журавко 21 лютого 2015 року взяв участь у мітингу-марші “Антимайдан” у Москві, метою якого було недопущення появи Майдану в Росії. Нині Журавко перебуває в розшуку СБУ.

Liked the article?
Help us be even more cool!