ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Экономические известия" потрапили до списку санкцій РНБО

24.05.2018, 14:32
Фото - prnews.io

ТОВ “Медіа інновейшн груп” (Київ, видавець “Экономических известий”) внесено до санкційного списку Ради національної безпеки та оборони України (РНБО). Про це йдеться в додатку до рішення РНБО від 2 травня 2018 року, оприлюдненому на сайті Президента України, повідомляє Інтерфакс-Україна.

У списку юридичних осіб, до яких застосовуються обмежувальні заходи (санкції), зазначені ТОВ “Медіа інновейшн груп” і ТОВ “Український бізнес портал” (видавець однойменного інтернет-журналу). Водночас пов'язаного з виданнями щотижневого журналу “Статус. Экономические известия” (його електронної версії) в документі немає.

Санкції передбачають: блокування активів (тимчасове обмеження права особи користуватися і розпоряджатися належним їй майном); обмеження торговельних операцій; запобігання виведенню капіталів за межі України; зупинення виконання економічних і фінансових зобов'язань; заборону користування радіочастотним ресурсом; обмеження або припинення надання телекомунікаційних послуг і використання телекомунікаційних мереж загального користування.

Також до "Экономических известий" запроваджуються: заборона на встановлення ділових контактів, заборона діяльності на території України, зупинення фінансових операцій, блокування рахунків, а також заборона інтернет-провайдерам надавати послуги з доступу користувачам мережі Інтернет до ресурсів сервісів, у т. ч. до субдоменів, зокрема Eizvestia.com.

Аналогічні санкції вводяться стосовно компанії “Український бізнес портал”, зокрема і для субдомена “ubp.com.ua”.

Санкції впроваджуються на три роки.

Також Україна терміном на три роки продовжила санкції на адресу низки російських ЗМІ, зокрема: “Наше Радіо”, РЕН-ТВ, ТНТ, НТВ, ОТР, “Перший канал”, “Росія 24”, РТР і “Росія сьогодні”.

Водночас ЗАТ “Росбізнесконсалтинг” (РБК) не увійшло до оновленого списку, вийшовши таким чином з-під санкцій.

Liked the article?
Help us be even more cool!