ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Олексій Венедиктов і Леся Рябцева спростували своє відношення до "Эха Киева"

15.12.2015, 11:36

Головний редактор і спаввласник радіостанції «Эхо Москвы» Олексій Венедиктов заявив, що сайт «Эхо Киева» не має ніякого відношення ні до його радіостанції,  ні до редакції, повідомляє PRportal.

«Дорогі, сайт Эхо Киева не має ніякого відношення ні до Эхо Москвы, ні до редакції Эха Москвы. Хто не заховався, я не винен», — написав він у Twitter.

В рубриці «Про нас» українського «клону» вказано, що головним редактором ресурсу є Леся Рябцева – ім`я та призвище співпадають з іменем колишньої «правої руки» головреда «Эха Москвы» Олексія Венедиктова.

Нещодавно в передачі «Новые русские сенсации» російська журналістка Леся Рябцева різко розкритикувала російську опозицію, Ксенію Собчак і образила колектив «Эха Москвы» в цілому, назвавши своїх колишніх колег «нікчемами», які «просто нічого собою не представляють». «Я не можу знаходитись поряд з бездіяльними, тупими, пасивними людьми», – заявила вона.

Головний редактор «Эха Москвы» Олексій Венедиктов вибачився перед своїми підлеглими. Як відомо, скандальна журналістка звільнилась з радіостанції «Эхо Москвы» 5 грудня. Водночас у ефірі «Комсомольська правда» вона  спростувала, що очолила «Эхо Киева».

«Я тобі зуб даю. Поперше, я поки взагалі не запустила нічого свого. Я тільки над назвою думаю. Подруге, я ніколи не буду працювати з Києвом, з Україною. Я не зовсім дурна. Яка я повинна бути дурна, щоб використовувати ще й назву «Эхо Киева»? Наскільки у мене повинна бути нульова фантазія!", - заявила вона радіоведучому Антону Арасланову

Нагадаємо, раніше з`явилась новина про те , що відкривається інтернет-портал «Эхо Киева» і очолить його Леся Рябцева.

Хоча інформація про головреда не підтверджена, в українскому Facebook закликають депортувати Лесю Рябцеву с України. «Леся Рябцева стала головним редактором "Эхо Киева". Сподіваюся її депортують звідси», - написав журналіст Михайло Голуб

Редакція проекту «Эхо Киева» розмістилась у будинку, якого немає. Це з`ясував кореспондент Радіо Свобода. На сайті вказана адреса - бульвар Верховної Ради, 2. Але бульвар починається з дому без опізнавальних знаків  під номером 1-а.

Навпроти дім по вулиці Тампере, 17/2, але в ньому немає офісних приміщень.

Зліва – Собор Архангела Михаїла – остання будівля на проспекті.

До будівництва церкви на цій території планували побудувати житлові будинки за адресою: бульвар Верховної Ради 2, 4 і 6. Але будинків з такими номерами немає, стверджують місцеві мешканці.

Перша будівля с парною нумерацією – Дарницький районний РАЦС, за адресою: бульвар Верховної Ради 8/17 і 8/20.

Liked the article?
Help us be even more cool!