ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Ефірне мовлення Національної радіокомпанії відновлено

11.02.2013, 06:23
Національна радіокомпанія України отримала від Концерну радіозв'язку, радіомовлення і телебачення інформацію про відновлення ефірного мовлення на трьох каналах - Першому, «Промінь» та «Культура», повідомляється на сайті НРКУ.
 
Зазначених заходів вжито відповідно до доручення прем'єр-міністра Миколи Азарова Міністерству фінансів щодо збільшення видатків на трансляцію телерадіопрограм, вироблених для державних потреб.
 
Нагадаємо, 5 лютого на прохання НРКУ Концерн РРТ вимкнув усі УКХ-передавачі та більшість ФМ-передавачів НРКУ. За словами генерального директора НРКУ Тараса Аврахова, коштів, виділених НРКУ Держкомтелерадіо на трансляцію програм у 2013 році, вистачає тільки на роботу 32 ФМ-передавачів.

7 лютого прем'єр-міністр Микола Азаров підписав доручення  Міністерству фінансів України щодо збільшення видатків для забезпечення в необхідному обсязі трансляції телерадіопрограм, вироблених для державних потреб, під час підготовки законопроекту щодо внесення змін до державного бюджету на 2013 рік.  

11 лютого НРКУ звернулася до Концерну РРТ з проханням увімкнути передавачі і відновити ефірне мовлення трьох каналів Українського радіо.
Liked the article?
Help us be even more cool!