ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Джерела ІМІ: На окупованій частині Донеччини сповільнилася швидкість YouTube

08.08.2024, 09:45
Юлія Гаркуша
Фото – computerhoy.com

На окупованій частині Донецької області України значно сповільнилася швидкість YouTube через відповідне рішення РФ. Про це повідомляє представниця Інституту масової інформації в Донецькій області, яка поспілкувалася зі своїми джерелами.

Так, в окупованому Донецьку на YouTube уповільнилося завантаження відео, внаслідок чого неможливий подальший перегляд контенту, розповіло джерело. 

Один з мешканців окупованого Маріуполя на умовах анонімності розповів, що дивиться відео на платформі YouTube тільки через VPN. 

“Без нього на комп'ютері якість падає до кратності 240, і це вже “блюр”. Усе в розфокусі. Ще й картинка застрягає, а звук іде. На телефоні також дуже глючить – картинка стоїть, а звук іде. Або і не йде, а просто крутиться значок завантаження. З VPN, навіть безкоштовним, працює чудово, як ми звикли. Що в інших – не знаю”, – ділиться інформацією мешканець окупованого Маріуполя.

Раніше російські медіа повідомляли, що влада РФ повідомила всіх найбільших операторів зв'язку в країні про уповільнення швидкості відтворення відео на YouTube до 128 кілобітів на секунду.

Як повідомляв ІМІ, компанія YouTube зіткнулася з жорсткою критикою з боку Росії у звʼязку з видаленням каналів, що транслювали російські державні медіа. Росія також неодноразово штрафувала Google за невидалення контенту, який у Росії вважається незаконним або небажаним.

YouTube після повномасштабного вторгнення РФ в Україну заблокував канали багатьох російських пропагандистів.

Liked the article?
Help us be even more cool!