ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Дуров: З березня власники телеграм-каналів отримуватимуть 50% прибутків від реклами

28.02.2024, 16:20

З березня власники каналів у Telegram зможуть отримувати фінансову винагороду за свою роботу. 

Про це повідомив засновник месенджера Telegram Павло Дуров.

За його словами, рекламна платформа Telegram Ads офіційно відчиниться для всіх рекламодавців у майже ста нових країнах. 

Власники каналів у цих країнах отримуватимуть 50% усіх прибутків, які надходять у Telegram від розміщення реклами на своїх каналах.

Дуров зазначив, що телеграм-канали щомісяця генерують 1 трильйон переглядів і зараз лише 10% цих переглядів монетизуються за допомогою Telegram Ads.

“Щоб упевнитися, що оплата реклами й вилучення грошей є швидкими й безпечними, ми використуватимемо для них лише блокчейн TON. Наш підхід буде схожий на торгівлю юзернеймами користувачів Telegram у Fragment: ми продаватимемо рекламу й ділитимемося прибутком із власниками каналів через сервіс Toncoin”, – написав Дуров. 

Також він додав, що творці контенту матимуть змогу або перевести свої тонкоїни в готівку, або інвестувати їх у просування й розвиток своїх каналів.

Toncoin – це нативна криптовалюта TON, що використовується для операцій усередині мережі, транзакцій, ігор та NFT, розроблених на TON.

Як повідомляв ІМІ, у Головному управлінні розвідки України визнали, що Telegram становить низку загроз для безпеки України й потрібно шукати варіанти розв'язання цієї проблеми.

Про те, як найпопулярніші телеграм-канали, які входять до топ-100 українського сегмента, поширюють фейки та маніпулюють на темі мобілізації, читайте у дослідженні ІМІ.

Марія Ігнатьєва, Катерина Дячук

Liked the article?
Help us be even more cool!