ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Друзі та родичі Асєєва просять іноземні ЗМІ розповісти світові про зникнення журналіста

10.06.2017, 20:58

Друзі, родичі і колеги Станіслава Асєєва звертаються до всіх іноземних ЗМІ з проханням розповісти про зникнення у Донецьку журналіста. Про це у блозі на “Українській правді” написав колишній народний депутат Єгор Фірсов.

“Ми впевнені, що широке охоплення загальної ситуації може врятувати життя Станиславові”, - написав Фірсов.

Як пише Фірсов, з неофіційних джерел вони дізналися, що Асєєв був живий, і затримали його представники так званого “МГБ” в самопроголошеній “ДНР”. Екс-депутат не виключає, що до Асєєва були застосовані тортури.

Водночас родичі Асєєва звернулися до “ДНР” щодо того, де перебуває Стас та що з ним, пише Фірсов, але їм ніхто не відповів.

“У нас немає більше інформації про Станіслава Асєєва. Ми не знаємо про його психологічний стан і фізичне здоров'я. Ми не знаємо, де він, як довго він буде затриманий і чому сам факт його затримання прихований. Ніхто не може гарантувати, що він виживе”, - написав Фірсов.

Як повідомляв ІМІ, під псевдонімом Станіслав Васін, якого захопили у полон бойовики “ДНР”, писав журналіст, публіцист та письменник Стас Асєєв.

6 червня екс-народний депутат Єгор Фірсов на своїй сторінці у Facebook повідомив про зникнення в окупованому Донецьку журналіста Станіслава Васіна.

Станіслав Васін дописував для проекту Радіо Свобода “Донбас. Реалії”, “Українського тижня”, “Української правди”, “Дзеркала тижня”.

Зв’язок Радіо Свобода втратила з Васіним 2 червня. Востаннє Станіслав виходив на зв'язок з мамою в обід 2 червня.

Поліція 8 червня відкрила провадження за фактом зникнення журналіста Станіслава Васіна.

Liked the article?
Help us be even more cool!