ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Дружина мера Гданська звинуватила у смерті чоловіка телеканал TVP

23.01.2019, 18:03
Фото - Телеграф-ЕРА

Дружина вбитого мера Гданська Магдалена Адамович вважає польську суспільну телекомпанію TVP відповідальною за вбивство свого чоловіка, оскільки Павел Адамович тривалий час був героєм негативних телепрограм в ефірі TVP. Про це вона заявила у інтерв'ю польському виданню Onet.pl, повідомляє “Європейська правда”.

“Це відповідальність TVP. Я так думаю. Мова ненависті, спосіб подачі вплинули на вбивцю, який вибрав Павла жертвою. Мого чоловіка вбили слова”, - заявила Магдалена Адамович.

Компанія TVP раніше заявила, що подасть позов проти всіх, хто вкаже на її відповідальність за убивство. “Нехай подають в суд і на мене”, - відреагувала на це дружина Павла Адамовича.

Як пише видання, напередодні керівництво польської опозиційної партії “Громадянська платформа” закликало членів політичної сили утриматися від участі у програмах TVP.

Польські опозиціонери довгий час звинувачують телекомпанію у тому, що вона стала рупором влади. В останні дні критики на адресу TVP з боку опозиції стало ще більше, зокрема, через висвітлення убивства мера Гданська.

Liked the article?
Help us be even more cool!