ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Донецький блогер рекламує ресторан з видом на зруйнований театр у Маріуполі

30.05.2023, 12:57
Фото - підконтрольна бойовикам "ДНР" агенція ДАН
Фото - підконтрольна бойовикам "ДНР" агенція ДАН

Росіяни в окупованому і зруйнованому ними Маріуполі (Донецька область) відкрили недалеко від драмтеатру ресторан RICH lounge, а блогери тепер знімають відеоогляди на цей заклад. Огляд на цей заклад зробив тік-токер з Донецька Євгеній Лебедєв. Він заробляє на реклами закладів харчування в окупованих Донецьку і Луганську, а тепер доїхав до Маріуполя, пише Реальна газета.

Судячи з публікацій в соцмережах, ресторан відкрився в Маріуполі в травні. Заклад має літню терасу, а в самій будівлі закладу на верхніх поверхах проводиться реконструкція.

За словами Лебедєва, RICH — це досить дорогий заклад, тому блогер дозволив собі там лише лате за 220 рублів (це приблизно 100 гривень) та шоколадку, яку дали “в подарунок”. Піца в цьому ресторані коштує від 800 до 1050 рублів, тобто від 364 до 456 гривень.

“Посидів з видом на Драмтеатр”, — каже блогер.

@zhenya_leb А какое твое любимое заведение? #донецк #мариуполь ♬ оригинальный звук - ЛЕБЕДЕВ РАССКАЖЕТ

В тік-тоці є й інші відео з цього закладу.

@nickosychenko #мариуполь #ресторан #путин #курорт ♬ оригинальный звук - Osychenko

Нагадаємо, що росіяни у березні 2022 року скинули на Драмтеатр авіабомбу. Точна кількість людей, які там загинули невідома досі.

Судячи з публікацій в соціальних мережах, будинки в тому районі, де знаходиться цей ресторан, або зруйновані повністю, або пошкоджені настільки, що непридатні для життя. Вони затягнуті плівко нібито для реконструкції.

 

Liked the article?
Help us be even more cool!