ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Донецький губернатор зустрічається з обраними журналістами у ресторані

05.06.2012, 01:49

Голова Донецької обласної державної адміністрації Андрій Шишацький сьогодні  зустрінеться з обраними його прес-службою журналістами в готелі "Шахтар плаза" напередодні Дня журналіста. На зустріч не були запрошені представники незалежних ЗМІ регіону, повідомляють “Новости Донбасса”.


Зустріч відбудеться об 11 годині в одному з ресторанів готелю. Для журналістів будуть накриті столи з їжею.


На зустріч не були запрошені представники незалежних ЗМІ регіону, а також ряд журналістів. Кілька журналістів, незважаючи на отримані запрошення напередодні, проігнорували захід.


На офіційному сайті Донецької облдержадміністрації в розділі "Анонси" не вказана інформація про зустріч Шишацького з журналістами. У тижневому плані роботи Донецької ОДА, який регулярно публікується на офіційному сайті, на 11.00 зазначено, що "відбудеться урочистий прийом голови Донецької ОДА з нагоди Дня журналіста". У прес-службі на телефонні дзвінки не відповідають, також не відповідає прес-секретар Шишацького Римма Філь.


Як зазначає видання, подібне помпезне святкування Дня журналіста, організоване чиновниками, проходить вперше за межами будівлі Донецької облдержадміністрації.


Кілька місяців тому Шишацький вже зустрічався неформально з журналістами в готелі "Донбас палас". Там також був накритий стіл з їжею, а зустріч була присвячена "неформальному спілкуванню Шишацького з журналістами", пише видання.


Нагадаємо, 4 червня 2011 року журналіст Віталій Сизов відмовився від грамоти голови Донецької обласної державної адміністрації Анатолія Близнюка, яку той збирався вручити Сизову 6 червня, в День журналіста.


Як написав Сизов в статті «Незрозуміле нагородження від губернатора», «одну з грамот повинні були вручити і мені, але я не зможу її прийняти з рук чиновників, багато з яких продовжують бачити в пресі “обслуговуючий персонал”.

Liked the article?
Help us be even more cool!