ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Донецький губернатор вважає, що журналістів треба давити, але не всіх

28.02.2013, 04:38

28 лютого 2013 року у Донецьку учасники колегії Донецької облдержадміністрації підняли питання посилення відповідальності журналістів в інтернет-просторі, повідомляє “Острів”.

"Поки не буде законодавчо передбачена відповідальність журналістів інтернет-простору, діла не буде… Молоді люди зараз користуються інтернет-простором. У жодній країні, крім Росії й нас, такої гидоти про перших осіб держави не пишуть", - обурився один з учасників колегії, який не назвав себе.

"Ми найближчим часом пожинатимемо плоди нашого байдужого ставлення до цього. Ви розумієте – гидота! Ми за допомогою нашої депутатської групи повинні ініціювати законодавчу базу", - додав він.

"І найголовніше - закладають недовіру в молодих людей. Ми в такий спосіб виховуємо ціле покоління нігілістів. Їм байдуже – що, аби тільки протестувати. То сланцевий газ, то ще щось, не розуміючи суті проблеми. У нас попереду 2015 рік (рік президентських виборів), ми час втрачаємо!", - обурився він.

У цей час із зали хтось вигукнув: "Давити їх, та й усе!".

У відповідь на це губернатор Донецької області Андрій Шишацький сказав: "Ні, треба, принаймні, їх, як мінімум, обіймати, а давити вже не всіх".

Нагадаємо, 25 лютого голова Донецької обласної державної адміністрації Андрій Шишацький дозволив собі лайку на адресу журналістів за те, як вони висвітлювали авіакатастрофу в Донецьку. На його думку, деякі використовували катастрофу для “піару”.

“З горем ніколи не може бути піару, але на то як професійні говномьотчікі змогли це все зіпсувати, було дуже боляче дивитися”, - сказав губернатор.
Liked the article?
Help us be even more cool!