ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Донецькі тюремщики не відповідають на інформаційний запит “Новости Донбасса”

08.06.2012, 12:47

Прес-служба управління Пенітенціарної служби України в Донецькій області досі не відповіла на запит інтернет-видання “Новости Донбасса” щодо надання інформації, чи застосовували співробітники СІЗО Донецька до Костянтина Лаврова фізичне насильство або методи фізичного впливу, повідомляє видання.

Запит був надісланий 27 квітня 2012 року.

Нагадаємо, 26 квітня в Донецьку відбулося чергове судове засідання у справі Костянтина Лаврова, звинуваченого в здирництві 7 тис. дол у корпорації «МАКО», президентом якої є син президента України Олександр Янукович. На обличчі у обвинуваченого було видно тілесні ушкодження. Конвой в грубій формі заборонив знімати Лаврова.

«У нього явно виражене тілесне ушкодження, у нього шрам під оком. У нього чорна сторона обличчя, вже видно сходять синці. Око одне чорне і залите кров'ю», - розповіла адвокат Лаврова Тетяна Іванова.

У прес-службі управління Пенітенціарної служби України в Донецькій області пообіцяли прокоментувати ситуацію з Лавровим.

20 червня 2011 року Донецьким міським управлінням ГУМВС України в Донецькій області був зафіксований факт вимагання жителем Донецька 7000 доларів США за припинення його діяльності щодо провокування людей на акції протесту, пов'язані з демонтажем будівлі готелю «Дружба». Пізніше «Новости Донбасса» з’ясували, що ним виявився керівник Донецької обласної громадської організації «Громадянська сила» Костянтин Лавров, який активно виступав на захист позицій мешканців будинку за адресою Університетська 48-а.

На місці колишнього готелю «Дружба» заплановано зведення висотного житлового будинку. Проект реалізує будівельна корпорація «Менеджмент ассетс компані» («МАКО»). Її президентом є син президента України, бізнесмен Олександр Янукович.

Liked the article?
Help us be even more cool!