ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Docudays UA відбудеться онлайн

06.04.2020, 14:52
Фото – ukrinform.ua
Фото – ukrinform.ua

Фестиваль документального кіно Docudays UA відбудеться онлайн. Про це повідомляє Радіо Свобода з посиланням на організаторів фестивалю.

"З 24 квітня до 3 травня включно ми підготували для вас 45 онлайн-трансляцій правозахисних заходів Rights Now! та подій майстерні документалістики Docu / Клас. Щовечора на глядачів чекатиме нова серія "Села" від видатної французької режисерки Клер Сімон. Це також понад 50 стрічок у безкоштовному доступі до 10 травня на нашій платформі Docu / Space", – розповіли організатори.

Усі фестивальні кінопокази та онлайн-трансляції будуть безкоштовними. Однак за можливості можна буде заплатити за перегляд довільну суму або зробити благодійний внесок на сайті фестивалю.

Онлайн-фестиваль збереже всі конкурсні програми – Docu / Світ, Docu / Україна та Docu / Коротко. Традиційно кожну з програм оцінюватиме окремий склад журі, до якого входять закордонні та українські експерти, документалісти та правозахисники. Одна з десяти номінованих стрічок отримає нагороду Rights Now! Її вручать креативному документальному кіно, що досліджує сучасний світ і робить значний внесок у дискусію про людську гідність, свободу та рівність.

Нагадаємо, карантин в Україні запровадили 12 березня через загрозу епідемії коронавірусної інфекції та для недопущення поширення COVID-19.

Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA існує 17 років. Минулого року його відвідали понад 24 564 глядачі. Docudays UA мав відбутися 20–29 березня.

Liked the article?
Help us be even more cool!