ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

До заяви шеф-редактора LB.ua не варто серйозно ставитися - журналіст

02.07.2012, 07:02

До заяви шеф-редактора інтернет-видання LB.ua Соні Кошкіної про політичне переслідування і намір попросити політичного притулку за кордоном серйозно ставитися не варто.

Таку думку в блозі на "Українській правді" висловив журналіст Олександр Чаленко.

"Чи треба серйозно ставитися до заяви Кошкіної? Не треба, - переконаний блогер. Це не більш ніж фантазії вразливої жінки, яка втратила почуття міри від напруженого світського життя і хоче його трохи урізноманітнити".

За версією автора блога, мета заяв шеф-редактора "Лівого берега" - особистий піар, підвищення рейтингів інтернет-видання, бажання потрапити до європейських звітів щодо свободи слова.

"Соня, як і Тимошенко, обрала не юридичний захист, а політичний... Але навіщо захищатися юридично, коли публічний скандал дає велику кількість інших приємних переваг? Адже ніщо так не цінується в гламурі, як піар!," – робить висновок Чаленко.

Нагадаємо, 30 червня в ефірі Першого національного Соня Кошкіна погрозила, що залишиться за кордоном і попросить політичного притулку, якщо прокуратура не відмовить у порушенні кримінальної справи щодо епізоду з народним депутатом Володимиром Ландіком.

Володимир Ландік звернувся до прокуратури Печерського району Києва з вимогою порушити кримінальну справу за статтею 163 Кримінального кодексу України (порушення таємниці переписки, здійснене стосовно державних або громадських діячів). Його обурили опубліковані виданням 18 листопада 2011 року фотографії того, як нардеп у сесійному залі парламенту веде смс-переписку щодо долі свого сина, який на той момент перебував під судом за обвинуваченням у побитті дівчини.

Укрінформ

Liked the article?
Help us be even more cool!