ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

До редакції телеканалу СNN поштою надіслали пристрій, схожий на вибухівку

25.10.2018, 11:16
Фото - twitter.com/ejleven

У поштовому відділі центру, де розташований американський телеканал CNN знайшли пристрій, схожий на вибухівку, повідомляє Радіо Свобода з посиланням на CNN.

Як повідомив телеканал, співробітників будівлі Time Warner Center у Нью-Йорку, де розташований офіс CNN, евакуювали через інформацію про підозрілі пакунки в поштовому відділі центру.

Президент США Дональд Трамп закликав засоби інформації припинити “нескінченну ворожість”, а також “постійні негативні, а часто й брехливі напади та повідомлення”. Так він відреагував 25 жовтня на інформацію про надсилання ймовірної вибухівки своїм політичним опонентам та до офісу телеканалу CNN, відомого критичним ставленням до нього.

Водночас Трамп пообіцяв знайти зловмисників і зазначив, що “актам політичного насильства немає місця в Сполучених Штатах” і що влада докладе всіх зусиль для розслідування інциденту.

Критики Трампа звинуватили його в підбурюванні до насильства через використовувану президентом США риторику. “У Білому домі є повна відсутність розуміння серйозності їхнього нападу на засоби інформації, що триває”, – сказав президент CNN Worldwide Джеф Цукер.

Як повідомила Секретна служба США, колишньому президенту США Бараку Обамі та екс-держсекретареві Гілларі Клінтон також надіслали поштою ймовірні вибухові пристрої.

У відомстві зазначили, що підозрілий пакунок для Клінтон ідентифікували ввечері 23 жовтня. Другий пакунок був адресований Обамі, його виявили зранку 24 жовтня.

“Пакунки були швидко ідентифіковані під час регулярних процедур перевірки пошти як потенційні вибухові пристрої”, – заявили в Секретній службі.

Згідно з повідомленням, обидва пакунки були перехоплені до моменту отримання адресатами.

У Секретній службі зазначили, що ініціювали розслідування з метою встановлення походження пакунків.

22 жовтня вибуховий пристрій знайшли в поштовій скриньці будинку американського мільярдера Джорджа Сороса.

Liked the article?
Help us be even more cool!