ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

До окупованого Маріуполя повернулася ще одна журналістка та пішла на співпрацю з ворогом

13.09.2024, 15:37
Юлія Гаркуша

До окупованого Маріуполя повернулася колишня ведуча українського телеканалу МТБ Юлія Чепелєва та розпочала роботу на пропагандистському телеканалі “Маріуполь24”.

Про це повідомляє український сайт 0629.com.ua та представниця Інституту масової інформації у Донецькій області Юлія Гаркуша. 

Звідки Юлія Чепелєва повернулася в рідне місто – невідомо. Вона закінчила факультет філології та комунікацій Маріупольського державного університету. Розпочинала кар'єру радіоведучою в 2006 році і на телебаченні в 2014 році. На каналі МТБ була ведучою новин та ранкового шоу “Ранок live”.

Юлія Чепелева в кадрі ворожого Мариуполь-24, скріншот сайт 0629.com.ua

Колишній директор МТБ Микола Осиченко в коментарі представниці ІМІ зазначив, що йому, як колишньому керівнику було “шкода та дуже боляче дізнатися цю новину”.

“Тому що нічого проросійського в неї ніколи не помічав. Звідки повернулася не знаю. Які були мотиви піти працювати на них, навіть не уявляю. Мені дуже шкода”, – сказав Микола Осиченко.

Ще один колега Юлії Чепелєвої, який побажав залишитися анонімним, теж відгукується про Юлю виключно позитивно.

“Прекрасна українська мова, приємний голос. Можу сказати лише добрі слова про період роботи з нею на МТБ. Не можу сказати, що мені пофіг. Мені дуже шкода”, – сказав в коментарі представниці ІМІ колега.

Юлія Чепелєва в студії МТБ 2018 році, скриншот з особистої сторінки Юлії в Instagram

Як повідомляв ІМІ, у листопаді 2023 року до окупованого Маріуполя з Росії повернулася колишня журналістка українського каналу МТБ (“Маріупольське телебачення”), а нині пропагандистка відкритого росіянами каналу “Мариуполь 24” Анжеліка Новак.

Liked the article?
Help us be even more cool!