ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

До лав ЗСУ долучився редактор дніпровського мистецького часопису "Незалежний Spalah"

Олександр Шакіров на фестивалі "Літерія" в Хмельницькому. Фото – Facebook Аніськова Сергія
Олександр Шакіров на фестивалі "Літерія" в Хмельницькому. Фото – Facebook Аніськова Сергія

У Дніпрі до лав Збройних сил України долучився редактор та автор текстів місцевого мистецького часопису “Незалежний Spalah” Олександр Шакіров.

Цю інформацію він підтвердив у коментарі представниці Інституту масової інформації в Дніпрі та області. 

Олександр одразу розпочав службу у фінансовому відділі. 

“До нового закону про мобілізацію я був обмежено придатний, два тижні ходив у ТЦК та на ВЛК, і, врешті, мене одразу призвали. Певно, на таких спеціалістів, як я, є попит. Я магістр фінансів, захистив диплом англійською мовою, майже шість років пропрацював у ПриватБанку, в департаменті міжнародних розрахунків, на посаді провідного спеціаліста з контролю та супроводу міжнародних переказів”, – розповів Олександр Шакіров.

До мобілізації  Олександр Шакіров працював у Дніпрі над мистецькими та медійними проєктами. Він є автором шести книжок. Збірка мінімалістичних віршів потрапила до списку найкращих українських книжок 2022 року за версією ПЕН. Став редактором та автором мистецького часопису “Незалежний Spalah”. Сам Олександр про журнал писав так: “Нерегулярний часопис про мистецький двіж у місті Дніпро з елементами магічного реалізму та наукової фантастики”. 

Як повідомляв ІМІ, оператор “Суспільне Чернігів” Дмитро Фальчевський добровільно доєднався до лав ЗСУ. Раніше фотограф “Української правди” Дмитро Ларін.

Liked the article?
Help us be even more cool!