ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

До 8 листопада – приймання заявок на тренінг "Антибот: як викривати інформаційні маніпуляції?"

01.11.2019, 16:30
Фото – Інтерньюз Україна
Фото – Інтерньюз Україна

У Києві 18–20 листопада відбудеться триденний тренінг “Антибот: як викривати інформаційні маніпуляції”, який організовує ГО “Інтерньюз-Україна”.

Тренінг буде присвячено методам протистояння ботам, фейкам та інформаційним “вкидам” (зокрема, кремлівського походження) на основі досвіду іноземних та українських експертів.

Реєстрація тут. Дедлайн – 8 листопада, 17:00.

Тренери:

  • Якуб Каленський, старший науковий співробітник The Atlantic Council – проєкт Disinfo Portal, колишній редактор проєкту ЄС EUvsDisinfo.
  • Роберт ван дер Ноордаа, нідерландський журналіст, один із авторів дослідження про роботу російської "Фабрики тролів".
  • Вікторія Романюк, заступниця головного редактора StopFake.
  • Анатолій Бондаренко, експерт Texty.org.ua, керівник напряму інфографіки та журналістики даних сайту, один із авторів дослідження "У нас погані новини", присвяченого аналізу маніпулятивних інформаційних джерел в інтернеті.
  • Максим Скубенко, лідер проєкту VoxCheck від VoxUkraine.
  • Павло Бєлоусов, експерт з питань цифрової безпеки DSS380 / ГО "Інтерньюз-Україна".

До участі запрошуються журналісти національних та регіональних медіа, викладачі на факультетах журналістики, а також аналітики, які займаються темами інформаційних протистоянь.

Відбір учасників проходить на конкурсній основі – за змістом надісланих заявок. Пріоритет надаватиметься а) журналістам, б) викладачам факультетів журналістики, в) заявникам, які мають певний досвід роботи з темою аналізу і викриття інформаційних маніпуляцій чи планують працювати з цією темою в майбутньому.

Участь у тренінгах безкоштовна, учасникам з-поза меж Києва оплачується проїзд до місця проведення тренінгу (у межах України; відшкодовується сума, еквівалентна вартості квитка в купейному вагоні туди-назад), проживання та харчування.

За детальною інформацією звертатись до Ганни Дьомочки, 099 067 73 75, email: [email protected].

Liked the article?
Help us be even more cool!