ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

До 5 жовтня – реєстрація на проєкт "Використання даних у боротьбі проти маніпуляції та дезінформації"

01.10.2020, 12:10
Фото – depositphotos.com
Фото – depositphotos.com

До 5 жовтня триває реєстрація на проєкт “Використання даних у боротьбі проти маніпуляції та дезінформації”.

Про це повідомляється на сайті “Інтерньюз-Україна”.

Проєкт передбачено для викладачів факультетів та кафедр журналістики закладів вищої освіти України. Він спрямований на детальніше ознайомлення з такими темами: журналістика даних, робота з первинним джерелом інформації, інтернет-безпека.

Головна мета проєкту – покращити підготовку майбутніх регіональних журналістів за допомогою поліпшення можливостей викладачів регіональних факультетів журналістики у сфері роботи з первинними даними та їхнім використанням у журналістській практиці й посилення знань про фактчекінг як засіб боротьби проти пропаганди.

Протягом проєкту відбудеться чотири курси (тривалість одного курсу 12 годин – чотири блоки по три години), лекторами яких будуть провідні українські експерти з цієї тематики. Семінари курсів проводитимуться онлайн у жовтні 2020 – жовтні 2021 року. 

Зареєструватися можна тут.

Курси проводитимуться онлайн у жовтні 2020 – жовтні 2021 року. Кожен курс матиме теоретичну та практичну частини, під час яких учасники проєкту зможуть випробувати та закріпити отримані знання.

Проєкт організовують чеська громадська організація "Асоціація з міжнародних питань" (AMO) у співпраці з “Інтерньюз-Україна” та TEXTY.ORG.

Liked the article?
Help us be even more cool!