ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

До 30 вересня – приймання матеріалів на конкурс журналістських робіт "Суд людською мовою"

03.09.2020, 13:03
Фото – hrvector.org
Фото – hrvector.org

До 30 вересня триває приймання матеріалів на другий щорічний конкурс журналістських робіт “Суд людською мовою”, організований ГО “Вектор прав людини”.

До участі запрошуються журналісти(-ки), блогери(-ки), які висвітлюють судову тематику, студенти(-ки) спеціальності “Журналістика”.

Цілі конкурсу:

  • підвищити поінформованість та обізнаність населення України щодо судоустрою, реалізації судової реформи, суспільно важливих судових справ;
  • збільшити рівень зацікавленості та довіри населення до судової влади;
  • сприяти утвердженню принципів верховенства права, прав людини і демократії, громадського контролю та відповідальності;
  • сприяти розвитку судової журналістики в Україні.

До участі приймаються роботи на судову тематику в текстовому, відео- та аудіоформатах. Журі відзначить кращі роботи, які посядуть І, ІІ та ІІІ місця.

Участь у конкурсі відкрита для авторів(-ок), які опублікували матеріали з моменту завершення приймання робіт першого конкурсу, тобто пізніше 31 жовтня 2019 року. Кожен(-а) учасник(-ця) може подати необмежену кількість конкурсних робіт, оформивши їх окремими конкурсними заявками. 

Переможці будуть оголошені на церемонії нагородження. Усі учасники(-ці) конкурсу отримають пам’ятні сертифікати.

Для участі в конкурсі потрібно:

  1. Ознайомитися з Положенням про конкурс.
  2. Подати роботу, заповнивши онлайн-форму. У разі подання двох або більше робіт онлайн-форму треба заповнювати для кожної роботи окремо.
  3. Якщо ви студент(-ка) та ще не маєте досвіду публікації матеріалу в ЗМІ, у вас є можливість опублікувати свої матеріали в ресурсному хабі Інституту журналістики КНУ ім. Тараса Шевченка “Права людини та медіа діяльність”. Для цього свою роботу необхідно надіслати на електронну адресу [email protected] із темою листа “Публікація роботи для участі в конкурсі “Суд людською мовою” та коротким супровідним листом. Після публікації роботи на цьому ресурсі ви можете подати заявку на участь роботи в конкурсі.

У разі запитань звертатися за електронною адресою [email protected].

Членами та членкинями журі стали: Костянтин Шендеровський, Сергій Гончаренко, Максим Буткевич, Ольга Падірякова та Назарій Боярський.

Liked the article?
Help us be even more cool!