ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

До 30 квітня – подання заявок на конкурс грантів "Посилення фінансової стійкості медіа"

10.04.2020, 13:37
Фото – Brett Sayles from Pexels / internews.in.ua
Фото – Brett Sayles from Pexels / internews.in.ua

До 30 квітня триває подання проєктних пропозицій на конкурс грантів "Посилення фінансової стійкості медіа", який організовує "Медійна програма в Україні" (МПУ), що виконується неурядовою організацією Internews за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

У конкурсі можуть брати участь офіційно зареєстровані в Україні медійні організації, компанії та незалежні медіа (бажано та де можливо в партнерстві з нетрадиційними гравцями на медійному полі, а саме – представники бізнесу, компанії мобільного зв’язку та сфери ІТ, представники соціального підприємництва, рекламні агентства та рекламні асоціації).

Internews підтримуватиме проєкти, які допоможуть у реалізації одного з основних завдань МПУ, а саме сприяти зміцненню та забезпеченню сталої діяльності ключових організацій медійного сектору і процесів його розвитку.

Проєктні пропозиції мають відповідати таким цілям:

  • допомогти українським медіа посилити їхню фінансову незалежність та знайти шляхи виживання в мінливому бізнес- та рекламному середовищах;
  • допомогти місцевим медіа у вдалому переході до цифрових середовищ;
  • допомогти медійним компаніям взяти курс на сталий розвиток їхнього бізнесу, покращити їхню фінансову стійкість та ринкову життєздатність;
  • сприяти розвитку корпоративної соціальної відповідальності, новим формам реклами, оздоровленню рекламного середовища для медіа та поширювати принципи етичного бізнесу;
  • засновувати інноваційні партнерства між медійниками та нетрадиційними гравцями на медійному ринку.

Гранти з бюджетом до 25 000 дол. США можуть бути присуджені швидше, але комісія з відбору розгляне заявки на суму до 50 000 дол. США, якщо концепції, бюджети та строки будуть обґрунтованими. Середній бюджет наданих грантів, імовірно, становитиме 30 000 дол. США для проєктів тривалістю до шести місяців. Очікується, що проєкти розпочнуться з 1 серпня 2020 року.

Проєктні пропозиції мають бути англійською і українською мовами та їх потрібно надсилати двома окремими файлами на електронну адресу [email protected]. У темі листа потрібно вказати: "USAID-Internews – Cтійкі медіа".

Запитання приймаються у понеділок, середу та п’ятницю за телефонами (067) 500 55 89, (067) 408 55 33 з 14:00 до 16:00.

Термін подання: до 30 квітня 2020 року до 18:00.

Liked the article?
Help us be even more cool!