ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

До 28 вересня – набір журналістів на тренінг з охорони лісів 

08.09.2020, 10:27
Фото – uncg.org.ua
Фото – uncg.org.ua

Громадська організація “Українська природоохоронна група” (UNCG) оголошує набір на тренінги для журналістів, які прагнуть глибше розібратися в темі охорони лісів. 

Вісім найактивніших учасників отримають стипендії на написання журналістських матеріалів про охорону лісів.

Спікери з багаторічним досвідом практичної охорони лісів розкажуть, як влаштовані українські ліси та хто ними керує. Ви дізнаєтеся про найбільші загрози українських лісів, зокрема ті, про які не пишуть у ЗМІ. На тренінгу фахівці продемонструють типові неточності та хиби в матеріалах про ліс, а також відвезуть вас до лісу та покажуть усе, про що розказували. І навіть повернуть з лісу назад.

Кожен із тренінгів триватиме два дні та відбудеться у:

  • Києві (20–21 жовтня);
  • Рівному (3–4 листопада);
  • Харкові (17–18 листопада);
  • Львові (24–25 листопада).

Деталі про місце та час тренінгу буде повідомлено відібраним учасникам на початку жовтня.

Кількість учасників кожного тренінгу – не більш ніж 12 осіб. Якщо заявок буде більше, то відбиратимуть учасників за двома основними критеріями – досвідом написання матеріалів про охорону довкілля та мотивацією (потрібно буде написати кілька слів про те, чому вас цікавить участь у тренінгу). 

Під час добору врахується гендерний та регіональний баланси.

Участь у тренінгу безкоштовна; частково чи повністю будуть відшкодовані учасникам з інших міст вартість квитків, поселення в готель. 

Дедлайн подання заявки – 28.09.2020.

Анкету можна заповнити тут. Відібрані учасники на початку жовтня отримають підтвердження участі в тренінгах. Поставити питання щодо заходів можна, написавши нам на електронну пошту [email protected] .

*Захід проводиться у межах проєкту "Forests in Focus: raising the awareness of journalists on forest biodiversity and sustainable forestry practices", який реалізовується за фінансової підтримки Посольства Фінляндії в Україні.

Liked the article?
Help us be even more cool!