ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

До 27 жовтня – реєстрація на конкурс стипендій на створення матеріалів про НАТО 

21.10.2021, 13:00
Фото – vijesti.me
Фото – vijesti.me

До 27 жовтня триває реєстрація на конкурс стипендій від громадської організації “Інтерньюз-Україна” на створення матеріалів про НАТО. 

Про це повідомляється на сайті організації.

В організації зазначили, що набуття повноправного членства в НАТО та ЄС є стратегічним курсом державної політики, як зазначено в Конституції України. 

“У червні 2020 р. НАТО визнало Україну Партнером із розширеними можливостями. Для поглиблення відносин із НАТО Україна має впровадити необхідні реформи та стандарти Північноатлантичного Альянсу, проте вступ до НАТО мають підтримувати самі українці. Щоб ознайомити їх з діяльністю, функціями та цінностями НАТО, запрошуємо журналістів українських регіональних медіа взяти участь у програмі стипендій і підготувати тематичний матеріал”, – йдеться в анонсі.

Сума стипендії – 4 000 грн.

Зареєструватися можна до 27 жовтня за посиланням.

Відібрані кандидати отримають підтвердження на електронну пошту не пізніше ніж 29 жовтня.

У заявці можна запропонувати три ідеї, з яких буде обрана і профінансована одна або більше.

Матеріали потрібно створити та опублікувати до 1 грудня 2021 р.

У конкурсі можуть брати участь представники регіональних медіа (друковані, онлайн, ТВ, радіо), ОКРІМ КОМУНАЛЬНИХ медіа, та незалежні журналісти (за наявності домовленості з медіаресурсом про майбутню публікацію матеріалу). Умовою отримання стипендії є гарантія розміщення вироблених матеріалів у медіа. Добір учасників здійснюватиме конкурсна комісія, до якої входять незалежні експерти. Вони також надаватимуть консультаційну підтримку дібраним учасникам під час створення матеріалів.

Перевагою буде використання мультимедійних інструментів і підходів: фото, відео, інфографіки, лонгрідів, безпосередньо журналістики рішень тощо.

По докладну інформацію звертайтеся, будь ласка, до Ганни Дьомочки: (099) 067-73-75, [email protected].

Стипендійна програма реалізується в межах проєкту "НАТО – це люди", що фінансується Урядом Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії, що діє через Міністерство закордонних справ і у справах Співдружності націй Великої Британії (FCDO).

Liked the article?
Help us be even more cool!