ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

До 25 січня - прийом кандидатур до експертної ради при Нацраді з нагляду за роботою ЗМІ під час виборів

14.01.2019, 11:45
Фото - big.zp.ua

До 25 січня Громадська рада, що діє при Національній раді України з питань телебачення і радіомовлення, приймає подання на входження до складу Незалежної експертної ради з питань діяльності електронних засобів масової інформації під час виборів у 2019 році. Про це повідомляється на сайті Нацради.

Подання очікується від громадських організацій, галузевих об’єднань, що діють у сфері ЗМІ, інших суспільних інституцій.

Як зазначає Нацрада, відповідний експертний орган створюється з метою забезпечення демократичності, прозорості й відкритості висвітлення ЗМІ виборчого процесу та участі представників громадськості в оцінці розміщення в електронних засобах масової інформації матеріалів передвиборної агітації.

Незалежна експертна рада надаватиме висновки щодо спірних агітаційних матеріалів та інших ситуацій, які виникатимуть під час висвітлення у ЗМІ виборчих перегонів, та оприлюднюватиме їх для широкого загалу.

Заяви на входження до Незалежної експертної ради з питань діяльності електронних засобів масової інформації під час виборів у 2019 році можна подавати на адресу Нацради: [email protected], зазначивши в темі листа: для Громадської ради.

Як повідомляв ІМІ, 10 січня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення підтримала ініціативу громадськості щодо створення Незалежної експертної ради з питань діяльності електронних засобів масової інформації під час виборів у 2019 році.

Liked the article?
Help us be even more cool!