ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

До 25 лютого – реєстрація на курс про критичне мислення для громадського сектору

16.02.2022, 13:00
Фото – corp.suspilne.media
Фото – corp.suspilne.media

До 25 лютого триває реєстрація на онлайн-курс “Критичне мислення в українському контексті” для представників громадського сектору, що реалізується в межах всеукраїнського проєкту Суспільного та ІЛУ УКУ. 

Учасники матимуть нагоду безкоштовно пройти курс із супроводом авторки Вікторії Бриндзи завдяки підтримці Європейського Союзу та Міжнародного фонду “Відродження”.

Практикум триватиме вісім тижнів. 

До участі запрошуються керівники громадських організацій та підрозділів; незалежні експерти, які працюють у сфері розвитку громадянського суспільства; фахівці, які за сферою своєї діяльності займаються просвітництвом; втілюють чи планують проєкти, пов’язані з розвитком критичного мислення; мають досвід тренерської діяльності в громадському секторі.

Зазначається, що завдяки онлайн-курсу учасники зможуть навчитися помічати когнітивні хиби та розуміти, чому вони стаються, аналізувати власне мислення, розуміти впливи, які чиняться на людське мислення, оцінювати вагу аргументів, виявляти хиби аргументації, формувати та обґрунтовувати власну позицію і навіть безпечно сперечатися.

Зареєструватися можна тут.

Дізнатися більше про курс – тут

Авторка курсу Вікторія Бриндза – дослідниця, соціологиня, вісім років працювала з дослідженнями цінностей на пострадянському просторі, здобула диплом магістра соціології й політичної науки в Німеччині, здобула ступінь у галузі освітньої науки в Австралії. Із 2011 року викладає авторський курс із критичного мислення в Українському католицькому університеті.

Liked the article?
Help us be even more cool!