ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

До 22 вересня триває приймання заявок на конкурс мінігрантів для підтримки ЛГБТ+

20.09.2019, 12:01
Фото – cohen.house.gov
Фото – cohen.house.gov

Freedom House в Україні відкриває конкурс мінігрантів для підтримки союзників у їхній діяльності з відстоювання та просування прав ЛГБТ+. Організація розгляне пропозиції, спрямовані на привернення уваги суспільства до загроз та утисків, з якими стикаються ЛГБТ+ по всій країні, та на боротьбу з цими проблемами. 

Чотири найсильніші проєкти зі строком реалізації від двох місяців отримають підтримку – $1000 кожен, у гривневому еквіваленті. Проєктні пропозиції прийматимуться до 22 вересня 2019 року.

До участі запрошуються союзники з числа бізнесу, медіа, представників громадських організацій, незалежних активістів та всіх, хто прагне відстоювати права ЛГБТ+ в Україні. Для подання заявки на отримання гранту необхідно заповнити онлайн-форму.

У фокусі грантової програми:

  • індивідуальні та групові проєкти, спрямовані на підтримку ЛГБТ+-спільноти та її прав і свобод;
  • комунікаційні та медіаініціативи на підтримку прав та свобод спільноти в Україні;
  • кооперація з громадянським суспільством, бізнесом, навчальними, владними та релігійними установами задля покращення та розвитку суспільної думки щодо цивільних та соціально-економічних свобод ЛГБТ+;
  • залучення до роботи регіональних ЛГБТ+-спільнот та посилення їхньої організаційної спроможності.

Переможців повідомлять не пізніше 30 вересня 2019 року. Надання мінігрантів очікується в жовтні 2019-го. Мінімальна тривалість проєктів – два місяці. Проєкти мусять закінчитися до 20 грудня 2019 року.

Невичерпний перелік прикладів проєктної діяльності за умовами грантової програми: організація зустрічей представників регіональних громад; виготовлення коротких відеороликів з особистими історіями (за прикладом проєкту "It Gets Better"); проведення дискусійних клубів; побудова діалогу з питань релігії та прав ЛГБТ+ в місцевій громаді; розв’язання проблем місцевої громади спільними зусиллями ЛГБТ-спільноти; інформаційна робота на регіональному рівні тощо. 

Для отримання фінансування не потрібна наявність зареєстрованої організації.

Liked the article?
Help us be even more cool!