ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

До 21 лютого – приймання заявок на програму мікрогрантів від Ukrainian Warchive

07.02.2023, 18:00
В’ячеслав Ратинський. Саморобний дорожній знак з написом: “Додому або до Гааги”, Полтавська область, Україна, грудень 2022 року
В’ячеслав Ратинський. Саморобний дорожній знак з написом: “Додому або до Гааги”, Полтавська область, Україна, грудень 2022 року

Фотоархів війни в Україні (Ukrainian Warchive) оголошує програму мікрогрантів у 2023 році на реалізацію фотопроєктів, що документують життя країни під час війни. 

Архів бере до розгляду заявки на висвітлення широкого спектра тем (наслідки російської агресії, життя військових та цивільних) у жанрі репортажної фотографії або художнього осмислення з використанням документальної фотографії як ключового медіуму.

У результаті конкурсу буде відібрано до 10 заявок, автори яких отримують грант у розмірі 800 євро (сума охоплює податкові зобов'язання на доходи фізичних осіб, які будуть оплачені авторами як фізичними особами – підприємцями (ФОП 2% або 5%) або як фізичними особами (19,5% суми надходження) до державного бюджету).  

Подати заявку на отримання гранту можна тут у період із 7 по 21 лютого (завершення приймання о 23:59). 

Умови:  Фінальний фотопроєкт має складатися з мінімум 15–45 світлин.

Строк реалізації: до шести тижнів (після шести тижнів приймання готових проєктів завершується та розпочинається робота з підготовки виставки). 

Конкурс відкрито для українських авторів, які вже є членами архіву Ukrainian Warchive або дають згоду на членство в архіві. Детальніше про умови співпраці – за посиланням

Фотографії, зроблені в межах програми мікрогрантів, увійдуть до фонду Ukrainian Warchive. 

Програма мікрогрантів реалізується архівом Ukrainian Warchive за підтримки Шведського інституту та Hasselblad Foundation.

Результати конкурсу буде оголошено до 28 лютого 2023 року.

З питань співпраці з архівом – [email protected].

Liked the article?
Help us be even more cool!