ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

До 21 березня – приймання заявок на програму Української школи політичних студій

09.03.2021, 16:26
Фото – usps.org.ua
Фото – usps.org.ua

Українська школа політичних студій з 1 березня розпочала відбір на програму 2021 року. Приймання анкет триватиме до 21 березня. Про це повідомляється на сайті Української школи політичних студій.

Вимоги до кандидатів:

  • мають значні професійні досягнення у сфері політичної, громадської, наукової, творчої та підприємницької діяльності, журналістики, політики, юриспруденції;
  • займають активну громадянську позицію та здатні застосовувати отримані знання у своїй повсякденній діяльності;
  • є громадянами України віком до 40 років, які мають вищу освіту; подаватися можна, якщо вік виходить за межі вимог;
  • знання іноземних мов є додатковою перевагою.

Умови участі в програмі:

  • Відібрані учасники повинні мати змогу взяти участь в усіх трьох навчальних сесіях Школи.
  • Учасники програми від початку навчання отримують можливість відвідувати інші заходи Школи (зокрема, в межах Клубу випускників).
  • Витрати на участь (проживання, харчування, навчання, роздаткові матеріали, переліт до Страсбурга тощо; крім проїзду в межах території України) покриваються за кошт Школи та її партнерів.
  • УШПС на власний розсуд встановлює реєстраційний внесок у розмірі до 500 євро за участь у Щорічній програмі, що спрямовується на розвиток її інституційної діяльності. На рік надається кілька стипендій Випускниками УШПС (за належного обґрунтування та мотивації участі).

Для участі потрібно заповнити анкету до 21 березня. Заявка на участь в УШПС складається з двох частин: аплікаційна форма та віртуальне інтерв'ю. Анкети, надіслані після вказаного терміну, не прийматимуться до розгляду. 

Програма Української школи політичних студій складається з трьох навчальних сесій, які відбуваються в межах України – в Києві, Одесі та Львові. Щороку найбільш активні та вмотивовані учасники групи запрошуються взяти участь у Всесвітньому форумі за демократію, який проводиться в Раді Європи в Страсбурзі. 

Додаткові запитання надсилати на адресу: [email protected] (тема "Question") або на сторінку УШПС у Facebook.

Liked the article?
Help us be even more cool!