ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

До 18 вересня – приймання робіт на Національний конкурс репортажів і розслідувань 2022

06.09.2022, 17:00

Media Development Foundation розпочав приймання робіт на Національний конкурс спеціальних репортажів і розслідувань 2022. 

Цього року конкурс є тематичним: відзначить найкращі журналістські репортажі та розслідування, присвячені повномасштабній війні, яку росія розпочала проти України в лютому 2022 року.

До розгляду приймаються професійні журналістські матеріали – друковані, відео, веб – у жанрі розслідувань і репортажів, опубліковані в українських медіа з 24 лютого до 5 вересня 2022 року. Один журналіст має подати на розгляд одну роботу. 

Дедлайн приймання робіт – 18 вересня 2022 року.

Подати роботу на конкурс можна тут.

Роботи конкурсантів оцінюватиме журі, до якого входять провідні українські та іноземні журналісти, редактори та експерти. Переможців визначатимуть у двох номінаціях: головний приз та спеціальна відзнака. 

Переможець отримає статуетку Proxy Prize та грошовий приз у 1000 євро. 

Результати конкурсу оголосять 7 жовтня. 

Торік головний приз Національного конкурсу репортажів і розслідувань здобула робота “Американська мрія” Віктора Медведчука. Як проросійський політик-бізнесмен під санкціями освоює ринок нафтопродуктів у США” Радіо Свобода. Автори матеріалу: Максим Савчук, Любомира Ремажевська, Олександр Черновалов.

Спеціальну відзнаку здобуло розслідування UA:Першого “Сто років ізоляції: що приховує українська психіатрія?”. Автори матеріалу: Інна Білецька, Алла Садовник, Олександр Стратонов, Дмитро Бондар.

Національний конкурс журналістських розслідувань та спеціальних репортажів 2014 року запровадили за ініціативою YanukovychLeaks та Media Development Foundation, газети Kyiv Post за підтримки SCOOP та за участю інтернет-видання “Українська правда”.

Liked the article?
Help us be even more cool!