ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

До 10 грудня можна подавати заявки на здобуття премії Юліана Семенова

20.07.2011, 05:36

У рік ювілею Культурний Фонд Юліана Семенова і Спілка журналістів Москви заснували щорічну премію імені Юліана Семенова в галузі засобів масової інформації і запрошують кримських журналістів взяти участь у творчому конкурсі. Юліан Семенов (8 жовтня 1931 - 15 вересня 1993) - російський радянський письменник, сценарист, журналіст, засновник газети «Слвершенно секретно», один з піонерів жанру «журналістські розслідування» в радянській періодиці.

Диплом за підписом президента Культурного Фонду Юліана Семенова та голови Спілки журналістів Москви і грошова премія присуджуються окремо журналістам:
- Друкованих ЗМІ;
- Телебачення;
- Радіомовлення;
- Інтернет-ЗМІ і інформаційних агентств, які досягли  значних творчих та професійних успіхів в галузі екстремальної геополітичної журналістики.

 

Премією можуть бути нагороджені журналісти-громадяни всіх (без винятку) країн світу, особи без громадянства, які працюють в екстремальних умовах і в «гарячих точках» (масові заворушення, збройні конфлікти, військові дії тощо).

 

Підставами для нагородження є:
- Роботи, що є  значним внеском у розвиток екстремальної геополітичної та розслідувальних журналістики;
- Заслуги у міжнародній журналістиці як засобу зміцнення довіри між народами;
- Виявлену мужність в екстремальних ситуаціях при виконанні службових обов'язків журналіста;
- Журналістські експедиції і подорожі у важкодоступні райони планети

 

.
Присудження премій проводиться Спілкою журналістів Москви на підставі пропозицій спеціального журі, до складу якого входять представники Культурного Фонду Юліана Семенова, Спілки журналістів Москви, відомі журналісти.

 


Лауреат премії має право повторно висуватися на здобуття премії не раніше ніж через три роки.

 


Премія носить персональний характер і присуджується, як правило, одному претендентові.

 


Щорічно засновники оголошують про черговий конкурс на здобуття премії.

 


Висування кандидатур на здобуття премій проводиться редакційними колективами засобів масової інформації, творчими та громадськими організаціями.  На конкурс приймаються роботи, опубліковані в газетах і журналах, що пройшли в теле-і радіо ефірі, розміщені в інтернет-виданнях та інформаційних агентствах, з 1 січня по 1 грудня поточного року.
Представлені матеріали оформляються відповідно до вимог, що встановлюються журі конкурсу.

 


Заявки на участь у Конкурсі приймаються до 10 грудня 2011 року включно (для поштових відправлень - відповідно 10 грудня 2011 року за поштовим штемпелем) з позначкою «Конкурс« Премія імені Юліана Семенова »за адресою: 119019, Москва, Нікітський бульвар, 8-А / 3, стор 2, Союз журналістів Москви. Контактний телефон: 691-64-86.

Прес-служба Культурного фонду Юліана Семенова
http://www.semenov-foundation.org

 

Liked the article?
Help us be even more cool!