ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

До 1 грудня – реєстрація на вебінар про вакцини проти коронавірусу

30.11.2020, 14:43
Фото – Reuters
Фото – Reuters

2 грудня о 9:30 за часом Лондона (10:30 CET) відбудеться вебінар "Популярні запитання про вакцини від коронавірусу та зрозумілі відповіді на них".

Організатори заходу: Інтерньюз, Міжнародна федерація товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця, Всесвітня організація охорони здоров'я.

Що насправді означають новини про вакцини проти коронавірусу? Це вже початок кінця пандемії або доведеться ще потерпіти? Як працює вакцина і чи може розібратися в цьому людина без медичної освіти? Чому про російську та китайську вакцини на Заході пишуть так мало? Це що, змова?

Хто отримає вакцину першим? Як зробити так, щоб вакцини дійшли до всіх, кому вони дійсно потрібні, в будь-якій країні світу, в будь-якій кліматичній зоні, в будь-яких економічних умовах? Що робити з тими, хто не вірить у вакцинацію і робить усе, щоб переконати в цьому й інших?

Учасники:

  • Меліта Вуйнович, представниця Всесвітньої організації охорони здоров'я в Росії;
  • Олег Бенеш, технічний фахівець (Зміцнення систем імунізації), Вакцинокеровані інфекції та імунізація, відділ надзвичайних ситуацій у сфері громадського здоров'я та інфекційних хвороб;
  • Даврон Мухамадиєв, доктор медичних наук, керівник департаменту охорони здоров'я в Європейському регіоні, Міжнародна федерація товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця.

Модератор – Артем Лісс, редакційний радник Інтерньюз і ментор Міжнародної панелі радників з висвітлення пандемії COVID-19.

Щоб узяти участь у вебінарі, необхідно зареєструватися. Для цього потрібно надіслати повідомлення з електронної пошти з ім'ям, прізвищем і назвою організації, яку представляєте, на адресу [email protected]

Лист має надійти не пізніше ніж о 23:59 за часом Лондона 1 грудня. У темі листа вкажіть слово webinar.

У зворотному листі ви отримаєте посилання на вебінар.

Liked the article?
Help us be even more cool!