ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

ДНК-експертиза підтвердила, що знайдене тіло належить зниклій із субмарині журналістці

23.08.2017, 11:58
Кім Волл, фото - @Expressen\Twitter

Знайдене на узбережжі поблизу Копенгагена понівечене тіло жінки без голови і кінцівок належить зниклій з субмарини “Наутілус” журналістці Кім Волл. Про це свідчить проведений текст ДНК, повідомила 23 серпня данська поліція.

Поліція стверджує, що тіло без голови і кінцівок понівечили навмисно.

ДНК була взята з волосся і зубної щітки Кім Волл у її будинку в Швеції, і це співпало з останками, які знайшли на пляжі на південь від Копенгагена 21 серпня.

Кров, виявлену на підводному човні UC3 Nautilus, також було ідентифіковано як таку, що належить шведській журналістці. Наразі проводять розтин, поліція все ще шукає іншу частину її тіла.

Розслідування триває. Поліція продовжує шукати рештки розчленованого тіла. Винахіднику і власнику субмарини, на якій востаннє бачили живою журналістку Кім Волл, Петеру Мадсену можуть пред'явити нові обвинувачення.

Нагадаємо, 11 серпня в Данії затонув найбільший приватний підводний човен.

Згодом стало відомо, що на борту субмарини перебувала журналістка Кім Волл, але поліція Данії заявила, що ‎не знайшла її тіла на борту затонулої субмарини.

Данський винахідник Петер Мадсен, підозрюваний у вбивстві шведської журналістки Кім Волл, повідомив, що вона загинула в результаті аварії на його підводному човні.

Данські правоохоронні органи виявили в морі тіло жінки без голови і кінцівок.

Кім Волл було 30 років, вона працювала в Нью-Йорку журналістом-фрілансером і писала для газет New York Times, Guardian, а також для журналу Vice.

Журналістка готувала матеріал про Петера Мадсена і його “Наутілус”, який деякий час вважався найбільшим приватним підводним човном в світі.

За матеріалами Еспресо.TV, 112.ua, BBC

 
Liked the article?
Help us be even more cool!