ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Дніпровському блогеру оголошено підозру за погрозу поліцейському

17.12.2021, 10:43
Фото – Нацполіція
Фото – Нацполіція

Правоохоронці повідомили про підозру дніпровському блогеру за погрозу поліцейському. Про це повідомляється на сайті Національної поліції в Харківській області.

Так, патрульні поліцейські зупинили на одній з вулиць Харкова автомобіль марки “Mersedes”, який рухався без номерних знаків. За кермом машини перебував блогер із Дніпропетровщини. 

Під час перевірки документів водій почав принижувати поліцейських та погрожувати їм. 

“Водій авто почав зухвало виказувати свою зневагу до працівників поліції. Приниження, погрози, нецензурна лайка –  все це відбувалося в присутності групи осіб, яка  приїхала “підтримати” чоловіка та фіксувала конфлікт на відео. Коли один з  патрульних наблизився до дебошира, чоловік плюнув поліцейському в обличчя. Подія набула широкого розголосу в засобах масової інформації”, – повідомила поліція.

Правоохоронці встановили та затримали правопорушника – 37-річного автора скандального блогу з Дніпропетровщини. Під час санкціонованого обшуку в машині фігуранта виявили та вилучили газові балончики, елементи поліцейського форменого одягу та проблискові маячки, заборонені у вільному обігу, автомобільні номери іноземної реєстрації.

Чоловіку повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 345 (“Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу”) Кримінального кодексу України.

За вчинені дії йому може загрожувати покарання у вигляді обмеження волі до трьох років або позбавлення волі на той самий строк.

Як повідомляє ТСН, на початку грудня в Харкові блогер із Дніпра плюнув в обличчя патрульному поліцейському. Дніпрянин облаяв правоохоронця та провокував його на застосування сили. Відео інциденту користувачі згодом завантажили в соціальні мережі.

Liked the article?
Help us be even more cool!