ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Дмитро Золотухін став радником міністра культури та стратегічних комунікацій

Виконавчий директор Інституту постінформаційного суспільства і колишній заступник міністра інформації Дмитро Золотухін став радником міністра культури та стратегічних комунікацій України з питань стратегічних комунікацій та міжнародної співпраці. Цю інформацію він підтвердив “Детектору медіа”. 

За його словами, відповідний указ підписав міністр культури та стратегічних комунікацій України. 

Дмитро Золотухін. Фото – Радіо Свобода

“Ключовим для мене зараз є підтримка роботи профільного заступника міністра, якого мають призначити, забезпечення максимально можливої інтеграції роботи в сфері страткому з діяльністю організацій громадянського суспільства та робота в сфері аналізу цільових аудиторій, що за межами України”, – зазначив Золотухін.

Він додав, що, щоб не повторювати старих помилок, необхідно зберегти всі напрацьовані практики, але водночас забезпечити їх інституалізацію досягнення синергетичних ефектів у роботі.

У 2015–2017 роках Дмитро Золотухін був радником міністра інформаційної політики України з питань інформаційної безпеки, а у 2017–2019-му – заступником міністра інформаційної політики України. У міністерстві відповідав за питання інформаційної безпеки, розбудови системи стратегічних комунікацій в Україні та реалізацію положень Доктрини інформаційної безпеки України.

У 2015 році заснував громадську організацію “Інститут постінформаційного суспільства”. Створив всеукраїнський освітній проєкт із пошуку та оброблення інформації “OSINT Academy”. Під його загальною редакцією вийшло видання “Біла книга спеціальних інформаційних операцій проти України 2014–2018”.

Liked the article?
Help us be even more cool!