ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Дівчина Ван Дамма побила журналістку телеканалу “1+1”

17.09.2012, 22:24

15 вересня в Кривому Розі подружка голлівудського актора Жан-Клода Ван Дамма Альона Каверіна побила журналістку телеканалу “1+1” програми ТСН.Особливе Тетяну Боковню.


За словами кореспондентки, вона приїхала до Кривого Рогу, щоб зняти сюжет про романтичну історію кохання Ван Дамма. Боковня попросила Каверіну відповісти на питання, яке остання навіть не встигла почути. Зреагувала миттєво - двічі вдарила журналістку по обличчю, нецензурно облаяла. І пригрозила - зараз сюди під'їдуть озброєні люди.


Як пояснив виданню батько нареченої Ван Дамма Сергій Каверін, знімальна група підкараулила Олену, коли та виходила з магазину. «Журналістка почала задавати питання, а Олена не хотіла відповідати, бо була без макіяжу. Але журналістка і її оператор бігли за нею по п'ятах. Дочка забігла у двір будинку своєї подруги і намагалася закрити хвіртку. Однак кореспондентка схопила її за руку, і Олена змушена була відіпхнути її!», - розповів Каверін і додав, що у Олени подряпане плече і вона подала зустрічну заяву в міліцію.


Водночас у прес-службі “1+1” зазначили: «На відео, яке є у телеканалу, видно, як після запитання «Чи можна у вас взяти інтерв'ю» Каверіна вдарила нашу журналістку по обличчю».


В прес-службі облУВС повідомили, що постраждалою визнали журналістку: «О 19.30 на вулиці Мухіна журналістка, не домовившись заздалегідь про зйомку відеосюжету, намагалася взяти інтерв'ю у безробітної 25-річної місцевої мешканки. Остання образила заявника нецензурною лайкою і вдарила її двічі рукою по обличчю». При цьому в прес-службі облУВС додали, що в діях 25-річної громадянки вбачаються ознаки злочину, передбаченого статтею «Умисне легке тілесне ушкодження».


ТСН,  “Сегодня”

Liked the article?
Help us be even more cool!