ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Директору криворізької ТРК "Рудана", проти якої виступали майданівці, продовжили контракт ще на півроку

13.03.2015, 13:47

Мер Кривого Рогу (Дніпропетровська область) Юрій Вілкул підписав розпорядження про продовження терміну дії контракту з директором комунального підприємства телерадіокомпанії "Рудана" Іриною Некрасовою ще на півроку. Про це йдеться в розпорядженні № 76-р від 03.03.2015, повідомляє 0564.ua.

“На підставі заяви, поданої Некрасовою Іриною Федорівною, директором комунального підприємства телерадіокомпанії “Рудана”; керуючись Кодексом законів про працю України, ст.42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, продовжити термін дії контракту від 11.03.2003 до 11.09.2015 включно, за згодою сторін”, - зазначено в розпорядженні.

Контроль за виконанням розпорядження мер поклав на секретаря міськради Сергія Маляренка.

Як нагадує видання, в березні 2014 року активісти Криворізького майдану і Автомайдану пікетували редакцію ТРК "Рудана" з вимогою об'єктивного інформування телеглядачів. Пікетувальники висловили претензії до редакції каналу, звинувативши в односторонньому висвітленні подій, що відбувалися в місті. Ірина Некрасова нагадала присутнім, що згідно закону України "Про телебачення і радіомовлення" втручання або тиск на редакційну політику ЗМІ неприпустимо. За словами Ірини Некрасової, колектив "Рудани" висвітлює події в місті об'єктивно.

Як повідомляв ІМІ, із 3 жовтня 2014 року у місті Кривому Розі Дніпропетровської області був відсутній в ефірі телеканал «Рудана», що належить Криворізькій міській раді.

Заступник директора ТРК Олександра Темчура наголосив, що «Рудана» п'ятий день не може отримати пояснень Концерну радіомовлення, радіозв'язку і телебачення (КРРТ) про причини зникнення з ефіру.

Директор Дніпропетровської філії Концерну РРТ Кирило Данилов пояснив, що йдеться про якісь технічні проблеми на телевежі в Кривому Розі.

9 жовтня 2014 року в місті Кривому Розі Дніпропетровської області ефірне мовлення комунальної ТРК «Рудана» було відновлено.

24 жовтня 2014 року керівництво “Рудани” заявило, що у м. Кривій Ріг (Дніпропетровська обл.) о 19 годині хтось несанкціоновано транслював передвиборчий концерт в аналоговому мовленні каналу телеканалу. Водночас в цифровому мовленні, як і раніше, йшли програми “Рудани”

Liked the article?
Help us be even more cool!