ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Директорка полтавської школи-інтернату програла суд журналістці

28.12.2012, 04:10

27 грудня 2012 року суддя Октябрського райсуду Полтави М.Материнко повністю відмовила в задовленні позовних вимог директора Андріївської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Новосанжарського району Оксани Борсук до журналістки Людмили Кучеренко, повідомляє Майдан.

Розгляд позову Борсук про захист честі й гідності та стягнення моральної шкоди у розмірі 1500 гривень тривав майже рік. Директорка вважає, що Кучеренко у своїх публікаціях про стиль керівництва, порушення законодавства про освіту, про працю, про профспілки, про нанесення бюджету конкретних матеріальних збитків, про ставлення до вчительок-пенсіонерок (Борсук напередодні опалювального сезону відрізала опалення в їхніх квартирах) незаслужено образила її.

Як пише видання, Кучеренко неодноразово виїжджала в Андріївку за скаргами її мешканців та членів педколективу, використовувала при підготовці статей матеріали КРУ, інших контролюючих органів, рішення судів та акти перевірок Міністерства освіти і науки. Акт останньої перевірки державної інспекції навчальних закладів Міносвіти, проведеної наприкінці 2010 року, й ліг в основу статті «Незамінні».

“Я б порадила О.Борсук надалі консультуватися з кваліфікованими правниками щодо судової перспективи позовів, щоб не ганьбитися й не забирати дарма дорогоцінний час у мене, у судді, у свідків. Моя мама теж була свого часу директором школи. І якби вона дозволила собі хоч тисячну йоту того, що робить Борсук, то була б звільнена з «вовчим квитком». На жаль, нині освіта настільки морально деградувала, що пройдисвіти на керівних посадах не рідкість…”, - зазначила Людмила Кучеренко.

Liked the article?
Help us be even more cool!