ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Директора Львівської облтелерадіокомпанії хочуть заслухати в облраді

01.09.2012, 06:22
Львівська облрада покличе на сесію 12 вересня керівника Львівської обласної державної телерадіокомпанії Миколу Шевчука (на фото) – поінформувати про роботу під час виборів. Про це повідомляє Західна інформаційна корпорація.  
 
Таку пропозицію до порядку денного сесії внесла голова фракції ВО «Свобода» у Львівській облраді Ірина Сех під час президії 31 серпня.

«Є інформація про те, що телеканали Донеччини набагато менше ефірного часу дають для опозиції, ніж для Партії регіонів. Тому потрібно розглянути питання про роботу ЛОДТРК. Там є новий керівник. Нехай нам розкаже про роботу, про плани», – запропонувала Сех.
 
Нагадаємо, за проміжними результатами моніторингу (30.07-19.08 2012 року), що проводився Асоціацією «Спільний простір» та Комітетом «Рівність можливостей», одноосібним лідером телепростору у всіх областях та АР Крим протягом перших трьох тижнів виборчої кампанії була Партія регіонів. На телеканалах Донеччини вона взагалі побила рекорд – владі присвятили загалом 3,5 години ефірного часу, тоді як опозиції – трохи більше двох хвилин. У відсотковому співвідношенні – провладній партії віддали 99,3% ефірного часу, а решті політичних сил – 0,7%.
 
Дмитро Шевчук став Гендиректором ЛОДТРК 5 липня 2012 року, замінивши Володимира Палигу. Попереднім місцем роботи Шевчука був Перший національний телеканал, де він очолював рекламний відділ.
 
Фото: "Вголос"
Liked the article?
Help us be even more cool!