ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Директора Кременчуцької ТРК відсторонили від виконання службових обов'язків

01.04.2015, 12:53

Кременчуцька міськрада ухвалила рішення провести службове розслідування щодо директора КП “Кременчуцька міська телерадіокомпанія” (КТРК) Сергія Перепелятника і відсторонила його від виконання повноважень на період проведення розслідування, повідомляє “Газета Кременчугская”.

За відповідний проект рішення, внесений групою депутатів - членів постійної депутатської комісії з питань освіти та ЗМІ, проголосували 36 депутатів.

Цьому рішенню депутатів передувало кілька виступів з трибуни. Серед них виступ заступника директора КТРК Вікторії Пальчик. Вона зачитала лист від трудового колективу, де мова йде про трудовий конфлікт Сергія Перепелятника і кореспондентки Ірини Скрипачової.

Заступник директора КТРК заявила, що з їх телекомпанією “ведуть боротьбу”. Вікторія Пальчик нагадала, що трансляція засідань сесії міськради здійснюється силами КТРК.

Не погодився з таким визначення подій навколо КТРК депутат Юрій Гриценко і згадав про торішнє рішення міськради підпорядкувати КТРК керівнику апарату міського голови. Гриценко заявив, що в програмах КТРК однобоко висвітлюють події і необхідно знову перепідпорядкувати КТРК міськраді.

Також Гриценко висловив невдоволення, що журналісти КТРК "самі себе паплюжать" з екрану, виносячи трудовий конфлікт на публіку. Також депутат не виключив, що треба переглядати бюджет.

Міськрада своїм рішенням про проведення службового розслідування на КТРК так само розширила кількісний склад депутатської комісії, якій належить розслідувати події в комунальній телекомпанії.

Як повідомляв ІМІ, 19 березня видання “Кременчуг Today” повідомило, що заступник мера Кременчуга (Полтавська обл.) Геннадій Музика погрожував на адресу директора Кременчуцької комунальної телерадіокомпанії Сергія Перепелятника і журналістам місцевих ЗМІ через сюжет із звинуваченням його у фінансуванні сепаратистів.

Заступник мера Кременчука Геннадій Музика заявив, що не погрожував журналістам місцевих ЗМІ, які опублікували матеріали із звинуваченням його у начебто економічних зв'язках з компанію, що знаходиться на території так званої “ЛНР”. При цьому Музика визнав, що облаяв директора КТРК Сергія Перепелятника “тварюкою” і погрожував йому судом.

Ситуацію довкола конфлікту між кременчуцькими журналістами і чиновниками прокоментував редактор газети “Програма плюс”, редактор сайту газети “Програма плюс”, секретар Кременчуцької міської організації НСЖУ Олександр Курилов.

Курилов переконаний, що причина конфлікту - початок передвиборчої боротьби. “Мова про позачергові вибори до Кременчуцької міської ради й намагання одних бізнесових груп буквально втопити перед виборами своїх конкурентів - представників таких же бізнесових груп», - зазначив він. За його словами, на боці однієї з таких груп активну участь у конфлікті бере Кременчуцька ТРК.

Курилов зазначив, що не засуджує реакцію Геннадія Музики на сюжет КРТРК, оскільки вважає, що кореспонденти цієї телерадіокомпанії не дотримуються стандартів журналістики. Зокрема, звинувативши Музику у фінансуванні сепаратизму, не дали йому можливості відповісти.

Liked the article?
Help us be even more cool!