ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Директор телеканалу “М-студіо” наполягає, що Балога погрожував через редакційну політику

30.06.2016, 14:05

Директор мукачівського телеканалу “М-студіо” Володимир Шубець оприлюднив свою версію конфлікту, що стався 23 червня між ним та народним депутатом Віктором Балогою. З його слів, нардеп йому саме погрожував та “намагався застосувати фізичну силу”. Відповідний текст розміщений на сторінці телеканалу у мережі Фейсбук.

Як повідомляв ІМІ, 23 червня Головне управління Національної поліції у Закарпатській області повідомило, що у Мукачеві народний депутат прийшов на місцеву ТРК і погрожував фізичною розправою працівникам телебачення.

Голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль повідомив, що у Мукачевому у студію місцевої телерадіокомпанії “М-студіо” 23 червня прийшов народний депутат Віктор Балога, влаштував скандал і побив гендиректора телеканалу Володимира Шубця.

Віктор Балога, у свою чергу, повідомив, що нікому не погрожував, а розмова стосувалася не редакційної політики, а теми управлінської діяльності телеканалу. “Дійсно, я є одним із співзасновників цього регіонального телеканалу. Ніколи цього і не приховував. Саме в такій якості заїхав на М-Студіо, щоб обговорити з її менеджментом деякі питання управлінської діяльності. За останній час їх зібралося немало, і не всі з них були приємні керівництву телекомпанії”, – написав Віктор Балога.

Володимир Шубець твердить, під час візиту нардепа з ним не могли бути обговорені питання управлінської діяльності оскільки у нього, як у директора, жодних ділових стосунків із Балогою немає довгий період. Директор каналу нагадав, що Балога не є засновником телеканалу. У ТОВ “Продюсер” (який володіє каналом) 25% належить Оксані Балозі – дружині політика. Але ні вона, твердить Шубець, ні інші співзасновники не висловлювали свої претензій до управлінських справ телеканалу.

“Саме принципова позиція телекомпанії та редакційної ради щодо висвітлення подій з життя області викликала неоднозначну реакцію та лють з боку народного депутата Віктора Балоги”, – констатував Володимир Шубець. Він також запевнив, що жодних змін у редакційній політиці каналу не буде.

Нагадаємо, за фактом інциденту, що стався у приміщенні телеканалу, поліцією внесено відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом).

За даними видання ZAXID.NET, рівні частки ТОВ “Продюсер”, крім Оксани Балоги, записані ще на Марину Петьовку та Мирославу Токар, що є дружинами народного депутата України Василя Петьовки та екс-голови Мукачівської РДА Іллі Токаря.

Фото з Фейсбук "М-Студіо"

Liked the article?
Help us be even more cool!