ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Детектор медіа" створює власну спільноту читачів

10.11.2021, 16:47

Інтернет-видання “Детектор медіа” з 10 листопада запускає власну спільноту. Команда видання запрошує читачів долучитися до спільноти через фінансову підтримку й отримати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа та журналістиці.

“Стати учасником Спільноти не означає отримати можливість впливати на редакційну політику “Детектора медіа”. Ми пропонуємо впливати на якість продукту в медіа та їхню незалежність від політиків та олігархів разом з нами!” – йдеться в повідомленні.

За словами шеф-редакторки групи видань “Детектора медіа” Наталії Лигачової, це “не просто данина моді, а серйозний і виважений крок”.

“За 20 років роботи “Детектор медіа” не звертався по фінансову допомогу до аудиторії. […] В останні роки, крім донорської підтримки, ми почали заробляти невеликі гроші на рекламі. Однак, як нішеве видання, не можемо розраховувати, що рекламні надходження покриють основну частину наших витрат. Епідемія коронавірусної хвороби та її вплив на медіаринок особливо загострили потребу диверсифікації джерел фінансування медіа. Тож за останній рік кілька українських видань запровадили платний доступ до свого контенту або запустили читацькі клуби”, – зазначила Лигачова.

Серед переваг видання пропонує членам своєї спільноти щотижневі розсилання головних новин про медіасферу, Базу знань з корисними ресурсами для розвитку критичного мислення, чат із представниками редакції для обміну ідеями та дружнім спілкуванням, брендований креативний мерч для тих, хто буде членом спільноти понад пів року, щомісячні онлайн-сесії для обговорення стану українського медіапростору чи резонансних подій з командою “Детектора медіа”, а також запрошення на наші спецподії. Охочі члени спільноти можуть надати своє CV для Бази талантів та знайти стажування чи роботу в медіасфері. 

Для найщедріших членів спільноти відкриється можливість пропонувати теми та питання для досліджень і безкоштовно публікувати вакансії.

Як долучитися до спільноти, можна прочитати тут.

Liked the article?
Help us be even more cool!