ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Держспецзв’язку дала інструкцію на випадок відімкнення окупантами ефірного мовлення

05.03.2022, 13:54

Державна служба спеціального зв'язку та захисту інформації України опублікувала інструкцію на випадок відімкнення російськими окупантами українського ефірного мовлення.

Згідно з повідомленням, отримати безкоштовний доступ до українських телеканалів можна кількома способами:

  • На супутнику. Українські телеканали розкодовані на супутнику. Це означає, що доступ до мовлення безкоштовний. Щоб переглядати телебачення, потрібен супутниковий ресивер та супутникова антенна. 
  • На Youtube. Більшість українських каналів має власні канали на Youtube. Якщо у вас є швидкий інтернет, знайдіть у мобільному застосунку або на вебсторінці на Youtube бажаний канал. Якщо швидкість інтернету невисока, оберіть у налаштуваннях відео нижчу роздільну здатність (три крапки у верхній частині відео: якість 360р або 480р – цього буде досить). 
  • На ОТТ-сервісах. На платформах YouTV, Sweet TV, Omega TV, MEGOGO, Kyivstar TV, Oll tv доступ до українського телебачення тепер теж безкоштовний. Знайдіть бажаний канал в застосунку або на вебсторінці улюбленої платформи. 

Крім того, слухайте українське радіомовлення в інтернет-радіо: radioplayer.ua.

Нагадаємо, 1 березня Росія запустила кілька ракет по телевежі в Києві (район Дорогожичі, поблизу Бабиного Яру), а 2 березня – по телевежі в Харкові. Ці удари призвели до тимчасового припинення мовлення Суспільного в цих регіонах. Ракетна атака відбулася одночасно з атаками на вебсайти Суспільного та глушенням супутникового сигналу. 3 березня російські військові захопили приміщення філії Суспільного в Херсоні, попри це працівники продовжили працювати віддалено та інформувати населення про ситуацію в регіоні.

Також окупанти стріляли по телевежі в Лисичанську. У Коростені внаслідок удару з повітря зруйновано телевежу "Коростень-медіа".

Liked the article?
Help us be even more cool!