ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Держкіно перевірить серіал "Чужа доля", який вийшов на каналі "Україна"

23.01.2018, 13:36
Фото - detector.media

Державне агентство України з питань кіно (Держкіно) ще раз перевірить серіал “Чужа доля”, що вийшов на телеканалі “Україна” 21 та 22 січня. Про це повідомив “Детектору медіа” перший заступник голови Держкіно Сергій Неретін.

Виданню з власних джерел стало відомо, що серіал було знято в Росії у 2015 році та в оригіналі він має іншу назву – “Чужая милая”.

“До нас кожного дня звертаються виробники серіалів, компанії, які подають телесеріали, а також телеканали, які отримують прокатні посвідчення. В міру власних можливостей ми намагаємось перевіряти всю інформацію стосовно того чи іншого продукту. Але це не означає, що ми каральний орган, який одразу розпізнає злочинця. У нас немає функції детективного агентства, на жаль, або на щастя. Після вашого звернення я підніму це питання по серіалу. Тому ми обов’язково ще раз перевіримо цей серіал”, – сказав Неретін.

Серіал “Чужая милая” був знятий для телеканалу “Росія-1” у 2015 році кінокомпанією “Мотор фільм студія”. Зйомки фільму проходили у травні-липні 2015 року в Росії. Режисер фільму – Дмитро Фікс. Ролі виконали: Анастасія Заворотнюк, Олександр Бухаров, Анна Уколова та інші.

На телеканалі “Україна” серіал вийшов 21 січня о 17:00 та 22 січня о 13:50 під назвою “Чужая судьба”.

Видання звернулося до телеканалу “Україна” по коментар, у якому поцікавилось, чим відрізняються серіали.

Нагадаємо, 21 листопада 2017 року Держкіно скасувало державну реєстрацію та анулювало державні посвідчення на сім телесеріалів. Серед них – шість російських серіалів, які транслювалися в ефірі телеканалу “Україна”: “Другий шанс”, реж. Устюгов В.; “Життя розсудить”, реж. Медіа С.; “Зламані долі”, реж. Демченко М.; “Мезальянс”, реж. Кечаєв І.; “Чужі діти”, реж. Лейзеров Ю.; “Шукаю чоловіка”, реж. Ігнатов П. А також один російський серіал, що транслювався в ефірі телеканалу “Інтер”, – “Я подарую тобі кохання”, реж. Кечаєв І.

Liked the article?
Help us be even more cool!